• Ingen kategorier

Program

D3 Copenhagen afholdes fredag den 16. til søndag den 18. november

First look friday 16.11

10.00 – 15.00 Publikums adgang
15.30 – 20.30 Begrænset adgang for presse, VIP-gæster og branchefolk
17.00 Award show
Lørdag 17.11
10.00 – 18.00 Publikums adgang
Søndag 18.11
10.00 – 18.00 Publikums adgang
First look Friday

Fredag formiddag kan de mest ivrige komme ud på D3 og være de første til at prøvekøre de nyeste spil. Eftermiddagen er dedikeret til branchen, pressen og indehavere af en VIP billet. Her får du et eksklusivt førstehåndsindtryk og rig lejlighed til at teste spil og konsoller samt god tid til at tale med standholdere, branchefolk og spilfreaks i alle aldre. Fredagens program omfatter også årets store D3 Awards 2007.

Copenhagen Nordic e-sports Challenge

D3 Copenhagen 2007 vil i år løfte sløret for hvad der rør sig på den internationale E-Sports scene, samt give et bud på hvilke spil, der kan trække fremtidens E-sports Events.

Kom og oplev landets bedste computerspillere dyste i forskellige computerspil. Der afholdes bl.a. turneringer i fodboldspillet FIFA Interactive World Cup samt i Counterstrike. Begge turneringer giver vinderne adgang til internationale turneringer.

CNeC (Copenhagen Nordic e-sport Challenge) tilrettelægges i samarbejde med København’s Kommune og omfatter finalerne i FIFA ungdomsklub/skole-turneringer samt den finalerne i den danske Protour i Counterstrike.

Der afvikles desuden en række konkurrencer og præmier for store og for små i mange forskellige spil – for forskellige aldersgrupper og for enhver smag.

esportE-sporten bliver stadig mere udbredt i Danmark, på skolerne, ungdomdsklubber i storcentre osv. finder mange turneringer allerede sted. Her kan du helt tæt på opleve hvordan det foregår, med professionelle kommentatorer og landsdækkende TV transmission fra CNeC.

Læs mere om CNeC

Spil for folket

’Spil for Folket’ tilbyder en masse spændende aktiviteter, workshops, foredrag og interaktive stande. Forældre og børn får her indsigt i en række spændende temaer:

Hvordan bliver et computerspil til?
Uddannelse og læring gennem computerspil
Computerspil-teknologi og matematisk modellering
Anvendelse af computerspil-teknologi indenfor fx. arkitektur, miljø, energi og sundhed og andre erhverv og industrier.
Drenge og piger med teknisk interesse for computerspil får på D3 mulighed for at møde og stille spørgsmål til ledende uddannelsesinstitutioner og firmaer, der beskæftiger sig med gaming og digital underholdning.

Spil for Folket lanceres i samarbejde med Wonderful Copenhagen, Ekstrabladet, Københavns Kommune og Nordic Game.

Læs mere om Spil for Folket.

D3 Awards 2007

D3 Copenhagen uddeler en række priser til de bedste computerspil og konsoller i forskellige kategorier. Priserne uddeles i forbindelse med First look Friday – et stort anlagt sceneshow – i Øksnehallen, fredag 16/11 kl. 17.00.

I år består dommerpanelet består af:

Jakob Riis (Nordic game, nyhedsavisen)
Morten Skovgaard (PC-Player)
Thomas Bense (Pixel.tv, TV2 God Morgen Danmark)
Thomas Berger (PC-Player, 24 timer, m.m. – freelancer)
Jakob Herold (Boomtown)
Thomas Vigild (Politiken)

D3 Awards 2007 lanceres i samarbejde med Wonderful Copenhagen, Merlin, Ekstrabladet og Nordic Game.